Va informam că programul de mobilitati de scurtă durată ATHENS Network dedicat studenților va avea loc în perioada 16-23 noiembrie 2024.
 
Înregistrarea participanților pe platforma ATHENS se va realiza pâna la data de 25 septembrie 2024.
Vă adresam rugămintea de a promova sesiunea în rândul studenților dumneavoastră și pe canalele media ale facultăților.
Pentru a aplica la acest program este obligatoriu ca studenții să parcurgă etapele de mai jos:
  • Accesarea website-ului ATHENS și crearea unui cont pentru selectarea  cursurilor pe care doresc să le urmeze http://athensnetwork.eu/
  • Descărcarea și completarea Formularului de înregistrare și a formularului Student Commitment, pe care să le transmită semnate la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
  • Încărcarea unei solicitări de deplasare în platforma https://travel.upb.ro/ cu minim 15 zile înainte de mobilitate (se va transmite un ghid privind aceasta procedură).
  
Programul ATHENS se desfășoară de două ori pe an, în lunile martie si noiembrie, si cuprinde cursuri științifice și activități culturale. La încheierea sesiunii se organizează examinarea și se acordă o diplomă cu puncte de credit.